Focuri de artificii Alba Iulia

SC Panoramic Explo SRL

SC Panoramic Explo SRL este o firmă din Alba Iulia specializată în realizarea de focuri de artificii și comercializarea lor.

Oferim focuri de artificii profesionale în interior și exterior, precum și efecte pirotehnice speciale la cel mai bun raport calitate-preţ. Ne desfășurăm activitatea pe toata raza județului Alba și nu numai. Cu o vechime mai mare de 12 ani, suntem experți și lideri locali în realizarea de focuri de artificii și comercializarea lor.

Personalul este format din specialiști cu mii de ore de lucru cu materiale explozive, sisteme de inițiere wireless, aprindere electrică. Pe lângă experiența de pe teren, personalul a trecut printr-un proces viguros de instruire și beneficiază de echipamente moderne și sofisticate.


Asigurați succesul petrecerii apelând la o echipă de profesioniști! Vă oferim cele mai sigure și mai speciale condiții.

*SC PanoramicExplo SRL se obligă să obțină toate avizele și aprobările necesare execuției focului de artificii.

Panoramic Explo Artificii Alba

Nu așteptați o ofertă mai buna întrucât e greu de găsit una!

Suntem cei mai buni atât în ​​ceea ce privește prețurile, dar mai ales în ceea ce privește executarea promptă, seriozitatea, flexibilitatea și multe alte beneficii.

Cookie-urile ne ajută să oferim servicii mai bune. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Mai multe informații